29 januari, 2018

At Six privata dygnet runt-gym

Som en motreaktion mot större och större gymkedjor har Hotel At Six öppnat ett exklusivt gym för externa medlemmar. Frukost ingår!

Trött på att trängas på opersonliga gymkedjor? Ta en titt på Urban Escape-kvarterets nya gymsatsning.

Hotel At Six har öppnat ett privat gym för en liten skara medlemmar. Här kan du träna dygnet runt med allt från fria vikter och maskiner till löpband och boxningssäck. I medlemskapet ingår dessutom PT, skåp och frukostar. Under sommarmånaderna kan medlemmar morgonträna på taket – tänk Stockholms inlopp och soluppgången som fond!

– Vi riktar oss till människor som genuint bryr sig om sin hälsa och sitt välmående, säger Therese Mårtensson, Hotel Manager på At Six. Det är en helhetsupplevelse för ett mindre antal medlemmar som tycker att det är minst lika viktigt att träna hårt och ta hand som sin kropp som att äta bra och gott, njuta av livet.

Vill du ha hjälp att komma igång med din träning eller lägga upp ett eget träningsprogram har du en egen personlig tränare i Alexander Larsson, gymansvarig på At Six:

– För mig är det viktigt att ha ett holistiskt synsätt när det kommer till hälsa, det handlar om att vi ska må bra i våra kroppar. Och just det kan vi erbjuda med vårt gymmedlemskap, här finns stora möjligheter att lyckas med sin träning, säger Alexander Larsson.

Intresserad av At Six Gym? Ansök om medlemskap på wellness@hotelatsix.com.

Fakta om At Six Gym:

  • Medlemskap 2 500 kr/mån
  • Tre PT-infällen ingår
  • Fyra frukostar per månad
  • 15 % på lunchen på At Six
  • Eget skåp, kläder, handduk, dusch- och stylingprodukter

Vill du veta mer om Urban Escape?

MARTA JARZABEK HULTHÉN

Presskontakt + 46 70 585 05 88