Din arbetsplats i city Fokusutrymme
och välbefinnande

Medlemskap och den tredje platsen för bästa möjliga prestation

 • #forabetterday på jobbet

  När du vill möta framtiden och vara en del av något större. Här berättar några av våra co-workers varför de valt Urban Escape som sin arbetsplats i city.

  OM URBAN ESCAPE SOM ARBETSPLATS

 • NETLIGHT VÄLJER URBAN ESCAPE FÖR SIN NYA ARBETSPLATS I CITY

  Det prisbelönta management- och IT-konsultbolaget Netlight blir en del av Urban Escape. I mars 2019 tar de 850 medarbetarna plats i kvarterets nya hus.

  Därför väljer vi Urban Escape

 • MAT OCH DRYCK DYGNET RUNT

  En restaurangdestination växer fram. När du jobbar i Urban Escape har du många olika matmiljöer att välja på för frukost, lunch, middag och after-work. Cocktailbar, brasserie och takkrog i två våningar är bara början.

  Läs mer om mat och dryck i Urban Escape

 • TA PLATS I URBAN ESCAPE

  Urban Escape blir arbetsplats för 6.000 människor och en business hub mitt i city. Vill du flytta in? Uthyrning av kontor på Regeringsgatan 25-29 och Malmskillnadsgatan 32 pågår. Inflyttning hösten 2018 och hösten 2019.

  FLYTTA IN

 • PLAN 5 – DIN LÄNK PÅ INSIDAN

  Plan 5 är service, restauranger, gym, caféer, vinterträdgårdar och inspirerande miljöer som knyter ihop Urban Escape på insidan. Här finns den gemensamma receptionen och hotellens konferensanläggning. En livgivare för de 6.000 personer som kommer att jobba i kvarteret.

  Läs mer om Plan 5

 • Den tredje platsen

  Den gränslösa tredje platsen blir mer och mer viktig även som arbetsplats. I Urban Escape hittar du hotellounger, restauranger, caféer, parker, gator, tak och torg där människor kan mötas, bli inspirerade och tänka nytt.

  MER OM AT SIX

  MER OM HOBO

"En plats där du kan dela erfarenhet och kunskap. En tillgänglig adress i city, bra lokaler, bra matutbud och sociala aktiviteter. Laid back men ändå med en seriös ton."

Ung civilingenjör

MEDLEMSKAP SOM GER MER

Alla som jobbar i Urban Escape är en tillgång för alla. Gemenskap, inspiration och förmåner är en del av vår idé. Vad vill du ha i Urban Escape? Vad kan ditt företag ha nytta av? Vårt erbjudande om medlemskap växer fram och är till för dig som jobbar i kvarteret.

Ta kontakt och låt oss prata om just dina behov och idéer.


Exempel på medlemsförmåner:

Personliga erbjudanden och medlemskvällar inom shopping, nöje och hälsa.

Företagsutbildningar och event.

Access till vår eventyta på Plan 5.

"Det viktigaste är människorna."

Ung marknadsförare

Instagram

@urbanescapestockholm

Följ oss på Instagram

Boka ett möte nu och upplev Urban Escape