Hobo är Urban Escapes andra hotell

Lekfulla rum, dynamiska sällskapsytor och mat- och dryckesupplevelser på två våningsplan. Hobo, hotell nummer två i Urban Escape Stockholm, blir en ny och kreativ samlingsplats i city.

Hotellets design kommer att utvecklas organiskt eftersom hotellgästerna bjuds in att lämna sina egna avtryck. Besökarnas DNA ska kännas i väggarna och tanken är att de fortsätter att växa och utvecklas tillsammans med hotellet.

– En natt på Hobo är mer än tak över huvudet, säger Mattias Stengl, VD på Hobo. Här är du som gäst med och skapar pulsen i en av världens hetaste och innovationsdrivna huvudstäder.

– Hobos koncept ramar in nytänkande och kreativitet vilket också är grundbultar i vår vision för kvarteret. Till exempel kommer stockholmare att bjudas in för att påverka de smaker, dofter och ljud som kommer att prägla hotellet. För oss är det är medskapande på riktigt, precis det vi vill att Urban Escape ska vara, säger Karolin Forsling, Affärsområdeschef City och chef Stadsutveckling på AMF Fastigheter.

Hotellet får 200 rum och en svit, öppna sällskapsytor och två hela våningsplan med mat, dryck, mingel, shopping, utställningar, arbetsytor och events. Den prisbelönta designbyrån Werner Aisslinger i Berlin står för design och interiör.

Hotellen i Urban Escape är signerade Nordic Choice Hotels. Hobo och At Six är tillsammans den största hotellsatsningen i Stockholms historia. Båda hotellen på Brunkebergstorg öppnar i mars 2017.

Läs mer om Hobo
Läs mer om systerhotellet At Six

 • Nyhet

  Tjugo dagar med nya takupplevelser i city!

  I mars 2017 invigdes de första publika delarna i Urban Escape kvarteret med hotellen At Six och Hobo tillsammans med...

  Läs mer
 • Nyhet

  Torgfest på Brunkebergstorg

  Kom och fira nya Brunkebergstorg torsdag den 31 augusti. Under en dag flyttar verksamheterna runt Gallerian och Kulturhuset ut på torget –...

  Läs mer
 • Nyhet

  Netlight får nytt hem i Urban Escape

  Just nu är det högtryck i Urban Escape. Brunkebergstorgs två nya hotell, den nya entrén och takkrogen Tak fyller kvarteret...

  Läs mer
 • Nyhet

  Ett nytt citykvarter har öppnat

  Delar av Urban Escape har öppnat! Hotellen At Six och Hobo är redo att möta sina gäster. Samtidigt öppnar vi...

  Läs mer
 • 23
  Mar 2017 Event

  Var där när det händer

  Äntligen slår vi upp portarna till Stockholms nya citykvarter – Urban Escape. Välkommen upp, välkommen bort, välkommen hem! Och framförallt,...

  Läs mer
 • Nyhet

  Vårsalongen i city slog rekord

  1 500 kvadratmetrar konstupplevelse i ruff byggmiljö mitt i city lockade återigen rekordpublik. Vårsalongen 2017 besöktes av 86 834 personer....

  Läs mer
Visa alla