NYA MATUPPLEVELSER Restauranger, caféer och barer

Restauranger, caféer och barer växer fram i Urban Escape. Besök våra nya matupplevelser redan nu.

 • At Six Dining Room

  At Six Dining Room är en krogupplevelse med moderna europeiska och internationella klassiker sida vid sida, med säsongsbetonade lokala råvaror i en stämningsfull atmosfär med konst och design. Här erbjuds allt från buffetfrukost till brunch, lunch afternoon tea och middag.

  www.hotelatsix.com

 • At Six Cocktailbar & Lounge

  At Six Cocktailbar & Lounge är en sofistikerad men avslappnad bar en trappa upp, som fylls av ett helt unikt vinylkoncept och kulturella events.

  www.hotelatsix.com

 • Hobo

  Hobo har restaurang, bar och café och fyller två våningar av fullspäckade publika ytor. Här finns en restaurang med fokus på hållbarhet grundat i det vegetariska köket. Maten är professionell men opretentiös med en stor kärlek till det lokala.

  www.hobo.se

 • Tak plan 10

  Tak plan 10 öppnar upp för 160 gäster med japanskt inspirerad mat med nordiska hållbara säsongsråvaror med sake, japanskt risvin, i dryckesutbudet. Därtill finns en exklusiv ”restaurang i restaurangen” för 8 gäster.

  www.tak.se

 • Tak plan 11

  Tak plan 11 erbjuder japansk ’comfort food’ med egenkryddad korv, hamburgare och chirashi sushi för 125 gäster och en råbar med ostron, tartarer och sashimi på 35 platser. Den magnifika uteterassen hålls öppen när vädret tillåter.

  www.tak.se

 • Blanche & Hierta

  Blanche & Hierta är café, deli och vinbar i ett, belägen på plan 4 som en del av At Six lobby med direkt anslutning till Gallerian. Här serveras caféfrukost samt vin, charkuterier och flatbreads under eftermiddagar och kvällar. Uteserveringen har plats för 80 gäster under sommarhalvåret.

  www.hotelatsix.com

 • Deg

  Deg är ett café riktat direkt till Gallerians gäster med fokus på alla typer av deg. Här serveras gourmetmackor på morgonen och italiensk-svensk piadina och pizza under lunch och kväll.

 • Il Molo

  Il Molo, i Gallerian, kommer att ha öppet från morgon till kväll med influenser, dofter och smaker från Italien. Med inspiration från Toscana finns tryffelberikad frukost, pizza taglio till lunchen och middagar kantade med AW-stämning och DJs.

 • KÄK

  KÄK i Gallerian som vetter mot Brunkebergstorg är en helhetsupplevelse med mat och musik i centrum. Grundidén är att ge världens bästa snabbmat – hamburgaren – det lyft och utrymme den förtjänar. Det här är den första etableringen av KÄK i Stockholms city.