27 november, 2018

Vinterland på Stockholm Under Stjärnorna

Efter sommarens succé har takparken vid Brunkebergstorg, Stockholm Under Stjärnorna, förvandlats till ett vinterland. Välkommen upp!

Visste du att Stockholm Under Stjärnorna håller öppet i vinter? Kanske hängde du på takterrassen i somras och smuttade på något svalkande högt över Stockholms takåsar. Nu väntar ett mer säsongsanpassat upplägg med allt från curling och vinterbio till livemusik och värmande drycker.

Vinterparken håller öppet hela vintersäsongen från onsdag till söndag, från eftermiddag till kväll. Ta med kollegorna, vännerna eller någon du gillar extra mycket till vinterlandet Stockholm Under Stjärnorna!

– Vårt bar- och restaurangkoncept uppgraderas till en ”winter wonderland-edition”. Säsongen uppmärksammas med varma drycker och gulaschsoppor som kompletterar det ordinarie utbudet av mat och dryck. Utöver det kommer en del av parken förvandlas till en curlingarena med fem banor. Våra gäster får tävla mot varandra i Eisstock, en österrikisk version av curling, säger Henrik Jakobsen på Stockholm Under Stjärnorna.

Öppettider

Onsdag – torsdag 15:00 – 22:00
Fredag 15:00 – 23:00
Lördag 13:00 – 23:00
Söndag 13:00 – 20:00

Efter sommarens succé med över 300 000 gäster förvandlas Stockholm Under Stjärnorna nu till ett vinterland.

Besök Stockholm Under Stjärnorna på Facebook

 

Vill du veta mer om Urban Escape?

MARTA JARZABEK HULTHÉN

Presskontakt + 46 70 585 05 88